Варна, ул. "Д-р Борис Божков" № 1, сградата на Департамент за информация, квалификация и продължаващо образование, м. Почивка

Прием на ученици, обадете се за информация!

logo

0888 628 305

info-400076@edu.mon.bg

Варна

ул. "Д-р Борис Божков" №1

09:00 - 16:00

Понеделник до Петък

logo

0888 628 305

byron_school@abv.bg

Варна

ул. "Д-р Борис Божков" №1

08:00 - 18:00

Понеделник до Петък

Ученици на ЧЕГ „Джордж Байрон” представиха Варненското езеро като идеално място за почивка и забавление

С нетърпение учениците от ЧЕГ „Джордж Байрон” – Варна споделят своите преживявания и впечатления от втората мобилна дейност по проекта “The Lakes in Our Life” по програма „Еразъм +”. Домакин на срещата беше Анкара, където се срещнаха участници от Турция, Исландия, Швеция, Полша, Чехия, Румъния и България. Темата на тази среща беше „Спорт и отдих на езерата”, споделиха от училището за Moreto.net.

Възпитаниците на ЧЕГ „Джордж Байрон” представиха Варненското езеро като идеалното място за почивка и забавление в свободното време. Краткият филм предизвика интересът и желанието на нашите партньори да посетят прекрасния ни град и Варненското езеро, дори и извън дейностите на проекта.

Тези от Вас, които проявяват интерес към работата ни до този момент могат да посетят официалната уеб страница на проекта http://ourlakes.eu/

Текстът е взет от публикация на “Морето.Нет”.


Езикова гимназия Дж. Байрон - Морето.нет

85 Responses to “Ученици на ЧЕГ „Джордж Байрон” представиха Варненското езеро като идеално място за почивка и забавление”

Comments are closed.
Новини
Прочети повече