POP-UP Фестивал, проведен на 29.11.2019 г. – Частна езикова гимназия "Джордж Байрон"

Варна, ул. "Д-р Борис Божков" № 1, сградата на Департамент за информация, квалификация и продължаващо образование, м. Почивка

Прием на ученици, обадете се за информация!

logo

0888 628 305

info-400076@edu.mon.bg

Варна

ул. "Д-р Борис Божков" №1

09:00 - 16:00

Понеделник до Петък

logo

0888 628 305

byron_school@abv.bg

Варна

ул. "Д-р Борис Божков" №1

08:00 - 18:00

Понеделник до Петък

POP-UP Фестивал, проведен на 29.11.2019 г.

POP-UP Фестивал е най-масовото образователно събитие за емоционална интелигентност в света.

Фестивалът събира заедно в интересни и полезни активности (игри, задачи, дискусии) родители, деца, учители, психолози и професионалисти в детското развитие. Провежда се в над 200 държави сред милиони малки и големи участници по повод Международния ден на децата.

Фестивалните активности са създадени от доброволци – експерти в областта на социално-емоционалното развитие. Фестивалът се случва благодарение на организатори-доброволци и участието в него е безплатно.

В България се провежда за втора поредна година в близо 60 локации из цялата страна.

Идеолози, създатели и глобални организатори на POP-UP FESTIVAL са професионалистите от най-голямата и най-стара организация за развитие на Емоционална интелигентност, SIX SECONDS.

Фестивалът е подкрепен от множество международни организации и институции като ООН, UNICEF, CASEL, Международен Комитет за децата и др.

FUNтазия е национален координатор и глобален партньор в провеждането на Фестивала у нас. Екипът на FUNтазия адаптира фестивалните активности на български език.

Частна езикова гимназия с изучаване на чужди езици „Джордж Байрон“ – гр. Варна  е първата гимназия в страната, която проведе за тази година POP-UP Festival.

За подробности заповядайте на fasebook страницата на училището https://www.facebook.com/georgebyronschool/Comments are closed.